Site icon NewsIT

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ξέρει αν θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου – «Η μπάλα είναι στο γήπεδό τους»

05.01.2023 | 13:19
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ξέρει αν θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου – «Η μπάλα είναι στο γήπεδό τους»

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν δεσμεύεται για το αν θα παρευρεθεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV. Δεν περιμέναμε άλλωστε μια πιο θετική απάντηση, αφού καθημερινά, οι επικρίσεις εναντίον της βασιλικής οικογένειας από τον Χάρι, ενόψει του νέου του βιβλίου, είναι πολλές.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει παραχωρήσει δύο συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα οι οποίες πρόκειται να προβληθούν πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο, «Spare». Όταν ρωτήθηκε, σε μια από αυτές, αν θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου – η οποία σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου – σε περίπτωση που προσκληθεί, η απάντησή του ήταν διφορούμενη.

«Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά για να συζητηθούν και ειλικρινά ελπίζω να προτίθενται να καθίσουν και να τα συζητήσουν», είπε.

Το απόσπασμα αναρτήθηκε σήμερα από το ITV στο Twitter λίγες ώρες μετά την δημοσίευση από την Guardian αποσπασμάτων από το βιβλίο του Χάρι στο οποίο κατηγορεί τον αδελφό του Ουίλιαμ ότι στη διάρκεια ενός καυγά με αφορμή τη σύζυγο του Χάρι, την Μέγκαν, τον έσπρωξε και τον έριξε στο πάτωμα.

Η συνέντευξη στο ITV και μια άλλη εμφάνισή του στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS θα προβληθούν ολοκληρωμένες, την Κυριακή, δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version