Site icon NewsIT

Ο πρίγκιπας Χάρι κοντεύει τα 40 και θα λάβει περιουσία εκατομμυρίων – Γιατί παίρνει περισσότερα από τον Γουίλιαμ

24.07.2024 | 09:47
Ο πρίγκιπας Χάρι κοντεύει τα 40 και θα λάβει περιουσία εκατομμυρίων –  Γιατί παίρνει περισσότερα από τον Γουίλιαμ

Ένα μεγάλο ποσό εκατομμυρίων θα λάβει για τα 40α γενέθλιά του στις 15 Σεπτεμβρίου ο πρίγκιπας Χάρι, χάρη στην προγιαγιά του, Βασιλομήτωρ Ελισάβετ. Μάλιστα, θα πάρει περισσότερα από όσα πήρε ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ όταν έκλεισε τα 40.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έλαβε μια τελετουργική συναυλία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στα 40α γενέθλιά του, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να κληρονομήσει εκατομμύρια στα γενέθλιά – ορόσημο που είναι σε λιγότερο από 2 μήνες, χάρη στις ρυθμίσεις που έγιναν από η αείμνηστη προγιαγιά του.

Η Βασιλομήτωρ Ελισάβετ ίδρυσε ένα καταπιστευματικό ταμείο 90 εκατομμυρίων δολαρίων για την οικογένειά της, το οποίο ανέφερε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα λάβει το μερίδιό του όταν κλείσει τα 40.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να συγκεντρώσει περίπου 8,5 εκατομμύρια δολάρια από το μερίδιό του, το οποίο είναι περισσότερα από όσα πρόκειται να πάρει ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να πληρώσει φόρους για την κληρονομιά του, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του θα επωφεληθεί, αφού η περιουσία του Δουκάτου της Κορνουάλης δεν είναι εταιρεία αλλά μια ιδιωτική περιουσία που χρηματοδοτεί τις δημόσιες, φιλανθρωπικές και ιδιωτικές δραστηριότητές του και επομένως δεν υπόκειται σε εταιρικό φόρο.

«Ως αποτέλεσμα, ο Χάρι είναι πιθανό να λάβει λίγο περισσότερα από τα μισά των 14 εκατομμυρίων που διατέθηκαν για τα αδέρφια», λέει μία πηγή των Times.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version