Site icon NewsIT

Ο πρόεδρος, η σύζυγος, ο εραστής και μια δολοφονία!

26.10.2010 | 09:25
Ο πρόεδρος, η σύζυγος, ο εραστής και μια δολοφονία!

Αυτή είναι 41 χρόνια μικρότερη από τον πρόεδρο της χώρας. Είχε εξωσυζυγική σχέση με τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας εδώ και 5 χρόνια. Όμως μια δολοφονία φαίνεται να περιπλέκει τα πράγματα.  

Δεν πρόκειται για την πρεμιέρα κάποιας ταινία αλλά για όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ζιμπάμπουε.
 
Η σύζυγος του προέδρου της χώρας Ρόμπερτ Μουγκάμπε, η 45χρονη Γκρέις έχει εδώ και 5 χρόνια σχέση με τον Γκιντέον Γκόνο που είναι ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας.
 
Η Γκρέις είναι 41 χρόνια μικρότερη από τον 86χρονο πρόεδρο της αφρικανικής χώρας. Τα τελευταία 5 χρόνια συναντούσε περίπου 3-5 φορές τον μήνα σε μια φάρμα που έχει έξω από την πρωτεύουσα, τον 50 χρονο Γκιντέον. Το τι έκαναν δεν χρειάζεται να σας το πούμε.
 
Το σκάνδαλο έχει συγκλονίσει την χώρα όμως τώρα τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο.
 
Ο πρόεδρος φαίνεται πως έμαθε την σχέση από την αδελφή του, τον Ιούλιο, όταν του εξομολογήθηκε τι γινόταν λίγο πριν ξεψυχήσει. Ο πρόεδρος τότε δεν έδωσε διάσταση στο θέμα για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Ο πιστός σωματοφύλακας του προέδρου, Κεν Τσαντεμάνα είπε στον πρόεδρο ότι το γνώριζε και καλό θα ήταν να μείνει κρυφό και να μιλήσει στην σύζυγο του. Λίγες μέρες αργότερα όμως o Κεν βρέθηκε νεκρός και οι αρχές υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε αφού κάποιος του έριξε δηλητήριο.

 
Τώρα και ο 50χρονος Γκόνο, διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας δήλωσε πως φοβάται για την ζωή του.
 
Πάντως δεν είναι η πρώτη φόρα που η Πρώτη κυρία έχει εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα είναι γνωστή για τα ακριβά της γούστα σε τσάντες και παπούτσια. Ο πρόεδρος δεν έχει αναφερθεί ακόμη στο θέμα αλλά όπως λένε συνεργάτες του μάλλον…δεν θα δώσει και μεγάλη διάσταση στο θέμα αφού είναι συνηθισμένος στο…κέρατο!
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version