Δευτέρα, 30 Σεπτ.
21oC Αθήνα

Ο “Ρωμαίος και η Ιουλιέτα” του Ιράν διέφυγαν στο Ντουμπάι – Στοχοποιήθηκαν από την αστυνομία

Ο “Ρωμαίος και η Ιουλιέτα” του Ιράν διέφυγαν στο Ντουμπάι – Στοχοποιήθηκαν από την αστυνομία

Στο Ντουμπάι αναγκάστηκε να διαφύγει ένα λαμπερό ζευγάρι μετά τη στοχοποίησή τους από την αστυνομία ηθικής για αντιισλαμικές φωτογραφίες.

Αφού έπιασαν τη make-up artist και μοντέλο Elnaz Golrokh και το μοντέλο σύζυγό της Hamid Fadaei τον Ιανουάριο, αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Διέφυγαν τελικά στο Ντουμπάι τη νύχτα πριν σύρουν στον εισαγγελέα συνάδελφό τους για να αποδεχτεί το “λάθος” της.

Με την απλή λεζάντα “Με την αγάπη μου”, ο Hamid Fadaei πόσταρε μια φωτογραφία ενώ στεκόταν δίπλα στη σύζυγό του και μοντέλο που φορούσε ένα λαμπερό κοντό φόρεμα. Το όμορφο ζευγάρι παγιδεύτηκε από την προσπάθεια του προέδρου Hassan Rouhani να επιβάλει τις ισλαμικές αξίες.

Μόλις χθες το ξανθό μοντέλο Elham Arab εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να παραδεχτεί το “λάθος” της και πως μετάνιωσε που έγινε μοντέλο. Κατηγορήθηκε για δυτική ασυδοσία και αναγκάστηκε να κάνει δημόσια αυτοκριτική.

Φτάνοντας στο δικαστήριο εμφανίστηκε αγνώριστη φορώντας μαύρο τσαντόρ. “Όλοι οι άνθρωποι αγαπούν την ομορφιά και τη δόξα. Θέλουν να τους δουν αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουν τι τίμημα θα πληρώσουν”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε