Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ ετοίμαζε νέο Παρίσι στις Βρυξέλλες! Αστείρευτη δίψα για αίμα!

Η στιγμή της σύλληψης του Σαλάχ Αμπντεσλάμ μετά από πέντε μήνες ερευνών
Η στιγμή της σύλληψης του Σαλάχ Αμπντεσλάμ μετά από πέντε μήνες ερευνών

Τον πρόλαβαν στο… παρά πέντε! Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Σαλάζ Αμπντεσλάμ, ο εγκέφαλος των αιματηρών επιθέσεων στο Παρίσι, ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση και στις Βρυξέλλες!

Την είδηση μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο βελγικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τίποτα παραπάνω. Το μόνο δεδομένο είναι πως σύμφωνα με το Reuters, ο “εγκέφαλος” των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, προετοίμαζε “χτύπημα” και στις Βρυξέλλες!

Εάν αυτό επαληθευτεί, τότε σημαίνει πως οι αρχές πρόλαβαν την συγκεκριμένη επίθεση στο… παρά πέντε, εκτός κι αν η επίθεση αυτή αφορά στο διπλό “χτύπημα” των Βρυξελλών!

Αυτό που μεταδίδει το Reuters, πάντως, είναι πως ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ προετοίμαζε βομβιστική επίθεση αλλά και επίθεση με πυροβολισμούς στην πρωτεύουσα του Βελγίου. Επικαλείται συγκεκριμένα το βελγικό VRT, το οποίο αναφέρει: “Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν το ίδιο σενάριο με αυτό του Παρισιού, ωστόσο απέτυχε μερικώς“.

Όλα αυτά ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η κινηματογραφική σύλληψή του στο Βέλγιο, με τους αστυνομικούς να τον τραυματίζουν στο πόδι.

Δείτε το tweet του Reuters 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε