Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Ο Στίβεν Σιγκάλ στο πλευρό των ρωσόφιλων της Ουκρανίας: Είμαι Ρώσος (VIDEO)

Ο Στίβεν Σιγκάλ στο πλευρό των ρωσόφιλων της Ουκρανίας: Είμαι Ρώσος (VIDEO)

Έγινε γνωστός για τις ταινίες δράσης και γιατί θέλησε να γίνει Τσακ Νόρις στη θέση του… Τσακ Νόρις. Αυτή τη φορά ο Στίβεν Σιγκάλ βρήκε άλλο τρόπο να έρθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας: τάχθηκε στο πλευρό των ρωσίφιλων ανταρτών της Ουκρανίας και δήλωσε… Ρώσος!

Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε ποδηλατικό και πυγμαχικό σόου που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Αφού ερμήνευσε ένα μπλουζ κομμάτι, δήλωσε ότι η γιαγιά και ο παππούς του ήταν από το Βλαδιβοστόκ και την Αγία Πετρούπολη και δήλωσε… Ρώσος και οπαδός του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο χουλιγουντιανός αστέρας του κινηματογράφου και προσωπικός φίλος του Ρώσου προέδρου τιμήθηκε με ένα ογκώδες άγαλμα από τον γενειοφόρο ρώσο αυτονομιστή Αλεξάντερ Ζαλτοστάνοφ ο οποίος έχει το ψευδώνυμο “χειρούργος” και είναι ένθερμος οπαδός της προσάρτησης στη Ρωσία της Κριμαίας.

Και αφού δήλωσε Ρώσος, περήφανος σήκωσε μια μαύρη μπλούζα, που είχε σαν στάμπα το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίας του Στίβεν Σιγκάλ οι θεατές που παρακολουθούσαν το σόου κυμάτιζαν σημαίες της αυτοαποκαλούμενης αυτονομιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Ο Σιγκάλ κατά το παρελθόν έχει συναντηθεί με τον Πούτιν και άλλους ανώτερους αξιωματούχους της Ρωσίας. Πέρυσι, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι θα γίνει λομπίστας και κατασκευαστής όπλων τύπου Καλάσνικοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουκρανία: Φοβάται ρωσική επέμβαση παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο

Η Ρωσία αρνείται ότι σχεδιάζει επίθεση στο ουκρανικό έδαφος

Εκρήξεις στο Ντονέτσκ – Κατηγορούν τη Ρωσία ότι προετοιμάζει στρατιωτική επέμβαση

Η βία επέστρεψε στην πλατεία Μαϊντάν – Απέραντο χάος η Ουκρανία (ΦΩΤΟ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε