Κόσμος

Τραμπ: “Το κοινό μου με την Ιβάνκα είναι να κάνουμε έρωτα [vid]

"Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς". Αυτή η έκφραση ταιριάζει γάντι στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξη του δήλωσε ότι το κοινό που έχει με την κόρη του, Ιβάνκα είναι το... σεξ!

Πρόκειται για κοινή συνέντευξη Ντόναλντ και Ιβάνκα Τραμπ από το 2013! Η παρουσιάστρια ρωτάει την σέξι Ιβάνκα ποιο είναι το αγαπημένο της πράγμα που έχει κοινό με τον πατέρα της, με εκείνη να απαντάει: “θα έλεγα τα ακίνητα ή το γκολφ”.

Την ίδια ερώτηση (δυστυχώς) κάνει και τον Τραμπ, ο οποίος απαντάει: “Θα έλεγα το σεξ αλλά δεν μπορώι γιατί έχω συγγένεια μαζί της”.

Το κοινό αλλά και η Ιβάνκα γελούν με τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα αστείο το να λέει ένας πατέρας ότι το κοινό που έχει με την κόρη του είναι το… σεξ!

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος