Site icon NewsIT

Ο Τραμπ μπέρδεψε τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα «κουφαίνοντας» τους οπαδούς του στη Βιρτζίνια

04.03.2024 | 10:24
Ο Τραμπ μπέρδεψε τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα «κουφαίνοντας» τους οπαδούς του στη Βιρτζίνια

Former U.S. President and Republican presidential candidate Donald Trump addresses the 2024 National Religious Broadcasters Association International Christian Media Convention, as part of the NRB Presidential Forum in Nashville, Tennessee, U.S., February 22, 2024. REUTERS/Seth Herald

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι οι γκάφες του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του με τον προβληματισμό για το θέμα της ηλικίας του είναι μεγάλος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ… κούφανε τους οπαδούς του μπερδεύοντας τον Τζο Μπάιντεν με τον Μπαράκ Ομπάμακα κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

«Ο Πούτιν τρέφει τόσο λίγο σεβασμό για τον Ομπάμα που έχει αρχίσει να ξεστομίζει τη λέξη ‘πυρηνικά’. Το ακούσατε. Πυρηνικά. Αρχίζει να μιλάει για πυρηνικά όπλα» είπε ο Τραμπ το βράδυ του Σαββάτου στο Ρίτσμοντ.

Το πλήθος σάστισε ακούγοντας τον και δεν πίστευε στ’ αυτιά του. Ο Τραμπ μάλιστα έχει μπερδέψει την αντίπαλό του Νίκι Χέιλι με την πρώην πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι στο πρόσφατο παρελθόν.

Donald Trump confuses Joe Biden and Barack Obama again at Virginia rally

Η εσωκομματική του αντίπαλος του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Νίκι Χέιλι βασίζει την προεκλογική της εκστρατεία προβάλλοντας το προφίλ της νεότερης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version