Site icon NewsIT

Ο Τραμπ παραμένει πρώτος σε δημοσκόπηση στην Πενσιλβάνια – Προηγείται ο Μπάιντεν στην Βιρτζίνια

15.07.2024 | 21:55
Ο Τραμπ παραμένει πρώτος σε δημοσκόπηση στην Πενσιλβάνια – Προηγείται ο Μπάιντεν στην Βιρτζίνια

Το προβάδισμα έναντι του Δημοκρατικού προέδρου στην Πενσιλβάνια έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ στην πολιτεία της Βιρτζίνια συνεχίζει να είναι πρώτος ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times / Sienna College.

Η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα (15.07.2024) διενεργήθηκε στην Βιρτζίνια και την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ κατά την 9η και την 11η Ιουλίου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ηγείται με διαφορά τεσσάρων μονάδων στην Πενσιλβάνια 48% έναντι του 44% που συγκεντρώνει ο Τζο Μπάιντεν.

Από την άλλη, στην Βιρτζίνια, ο Δημοκρατικός πρόεδρος Μπάιντεν έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής με 46% έναντι 44% του Τραμπ.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε πριν από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ  που έγινε το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

Στη δημοσκόπηση της Πενσιλβάνια συμμετείχαν 872 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος ανέρχεται σε 3,7%.

Αντίστοιχα, στη Βιρτζίνια 661 πολίτες συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, με το περιθώριο στατιστικού σφάλματος να υπολογίζεται σε 4,2%.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version