Κόσμος

Ο Τραμπ προβλέπει σαρωτική νίκη του Νετανιάχου στις εκλογές του Ισραήλ

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου συνομιλεί με τον Αμερικανό πρόεδρο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται σίγουρος πως ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα επιτύχει μια «σαρωτική» εκλογική νίκη στις βουλευτικές εκλογές του Ισραήλ που θα διεξαχθούν στις 27 Οκτωβρίου.

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ένα βίντεο από την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος του λέει πως είναι σίγουρος για τη νίκη του στις εκλογές του Ισραήλ.

«Νομίζω ότι θα πετύχεις ηχηρή νίκη, πραγματικά. Οπότε, δες: εσύ είσαι ο άνθρωπος που θέλω στο πλευρό μου, Μπίμπι» είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το βίντεο στο οποίο ο Νετανιάχου φαίνεται να έχει βάλει το τηλέφωνό του σε ανοιχτή ακρόαση.

Από την πλευρά του, ο Νετανιάχου διαβεβαίωσε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι είναι «μακράν ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ και που θα έχει ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ευρώπη στα οδοφράγματα: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Γαλλία, στρατός στο Μιλάνο και χάος στην Αλβανία
Στη Γαλλία χιλιάδες διαδηλωτές είναι στους δρόμους και μετρά εκτεταμένες καταστροφές, η Ιταλία στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο, ενώ η ένταση συνεχίζεται σε Αλβανία και Βέλγιο
Επεισόδια στη Γαλλία 23
Αλβανία: Έβδομη ημέρα χάους στα Τίρανα με 295 τραυματίες, μολότοφ και φωτιές – Σκληρή απάντηση Ράμα
Ο Αλβανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε μπόνους 2.500 ευρώ για τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και προειδοποίησε με οικονομικές κυρώσεις τις οικογένειες ανήλικων διαδηλωτών
Αλβανία διαδηλώσεις
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο για να πατάξει τα επεισόδια – Αυστηροποιούνται τα μέτρα ασφαλείας
Με ανάρτησή του στα social media, ο Σαλβίνι χαιρέτισε την απόφαση, κάνοντας λόγο για «νίκη της Λέγκας» και συνοδεύοντας τη δήλωσή του με το σύνθημα «από τα λόγια, στα έργα»
Επεισόδια στο Μιλάνο 25