Πέμπτη, 12 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα «Τραμπ 2024»: «Είμαι περήφανος για σένα», είπε ο Ρεπουμπλικάνος που του το έδωσε

Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα «Τραμπ 2024»: «Είμαι περήφανος για σένα», είπε ο Ρεπουμπλικάνος που του το έδωσε

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να φορά καπέλο σχεδιασμένο για την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν με το κόκκινο καπέλο που έγραφε «Ντόναλντ Τραμπ 2024» μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral. Το περιστατικό έγινε κατά την επίσκεψη του προέδρου σε πυροσβεστικό σταθμό του Σάνκσβιλ στο Τενεσί.

Ενώ οι παρευρισκόμενοι περίμεναν να ακούσουν για την Κάμαλα Χάρις, εν τέλει είδαν το απρόοπτο με πρωταγωνιστή το καπέλο του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Οι σύμβουλοι του Τζο Μπάιντεν έσπευσαν να απαντήσουν στις φήμες όπου ήθελαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει μία από τις συνηθισμένες του γκάφες.

Ο Λευκός Οίκος τον υποστήριξε λέγοντας πως ήταν μία αυθόρμητη κίνηση με στόχο να προωθήσει την διακομματική ενότητα.

Δείτε το βίντεο:

Το περιστατικό έγινε όταν ο Τζο Μπάιντεν έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ. Ο άνδρας τότε ζήτησε από τον πρόεδρο να φορέσει το καπέλο του με το σύνθημα «Trump 2024».

Ο Μπάιντεν αποδέχτηκε την πρόκληση, φόρεσε το καπέλο και το κοινό ξεκίνησε τα χειροκροτήματα.

«Είμαι περήφανος για σένα τώρα», είπε ευδιάθετος ο ιδιοκτήτης του καπέλου.

«Στο πλαίσιο μιας ευγενικής χειρονομίας έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι θα πρέπει και ο Μπάιντεν θα πρέπει να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Ίσα που το φόρεσε», έγραψε στο X ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς.

Το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως σε όλα τα social media με τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ να ενθουσιάζονται.

«Βλέπετε, ο Τραμπ είχε δίκιο. Ο Τζο Μπάιντεν μισεί την Κάμαλα Χάρις», έγραψε χρήστης κάτω από το βίντεο.

O λογαριασμός της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στο Χ, «Τrump War Room» έσπευσε να προωθήσει τις φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο!»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις