Site icon NewsIT

Ο Τζο Μπάιντεν κατεβαίνει με δυσκολία από το Air Force One – Άνδρες ασφαλείας τον «έβαλαν» στο αυτοκίνητο

18.07.2024 | 10:19
Ο Τζο Μπάιντεν κατεβαίνει με δυσκολία από το Air Force One – Άνδρες ασφαλείας τον «έβαλαν» στο αυτοκίνητο

U.S. President Joe Biden deboards Air Force One, at Dover Air Force Base in Dover, Delaware, U.S., July 17, 2024. REUTERS/Tom Brenner TPX IMAGES OF THE DAY

Στενεύει ο κλοιός για τον Τζο Μπάιντεν καθώς όλο και περισσότεροι Δημοκρατικοί τον πιέζουν να αποσυρθεί μετά την κακή εμφάνισή του στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ και την αυξανόμενη ανησυχία για την υγεία του.

Την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον Τζο Μπάιντεν να αποσύρεται – καθώς εκτιμούν ότι δεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ -, έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (17.7.2024) ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ νοσεί από κορονοϊό. Ο Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του και να επιστρέψει στο Ντελαγουέρ. 

Σημειώνεται ότι λίγο πριν ανακοινωθεί ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει κορονοϊό, ο ίδιος είχε βρεθεί χωρίς μάσκα σε δείπνο να χαιρετά και να αγκαλιάζει κόσμο, ενώ αφού έγινε γνωστή η είδηση εθεάθη στο SUV που τον μετέφερε και κατά την επιβίβασή του στο Air Force One χωρίς μάσκα.

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν να κατεβαίνει από το Air Force One. Στο βίντεο φαίνεται ο Μπάιντεν να πασχίζει να κατέβει από το αεροπλάνο. 

Σταματά σχεδόν σε κάθε του βήμα κοιτώντας χαμογελαστός δεξιά και αριστερά.

Ακριβώς κάτω από την σκάλα του αεροπλάνου βρισκόταν το τεράστιο SUV που τον περίμενε,

Και πάλι ο Μπάιντεν πασχίζει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο. 

 

Μάλιστα, αφού καταφέρνει να κάτσει στο αυτοκίνητο – στην ουσία ο άνδρας ασφαλείας που τον βοήθησε τον έσπρωξε μέσα στο αυτοκίνητο – μόνο τότε φορά τη μάσκα του.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο η Νάνσι Πελόζι όσο και ο γερουσιαστής Σούμερ πιέζουν τον Μπάιντεν να αποσυρθεί με την Πελόζι να του λέει επί της ουσίας ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version