Site icon NewsIT

Ο Τζο Μπάιντεν στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

21.07.2024 | 21:30
Ο Τζο Μπάιντεν στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

FILE PHOTO: U.S. President Joe Biden and Vice President Kamala Harris raise their hands as they stand on a White House balcony with first lady Jill Biden and second gentleman Doug Emhoff during an Independence Day celebration in Washington, U.S., July 4, 2024. REUTERS/Elizabeth Frantz/File Photo

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν μετά την παραίτησή του, ανακοίνωσε πως στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Με νέα ανάρτησή του ο Τζο Μπάιντεν απευθύνθηκε στους Δημοκρατικούς, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση που αποχωρεί από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, και τόνισε πως στηρίζει την Κάμαλα Χάρις.

Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: «Αποφάσισα να μην αποδεχθώ την υποψηφιότητα και να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας μου. Η πρώτη μου απόφαση ως υποψήφιος του κόμματος το 2020 ήταν να επιλέξω την Κάμαλα Χάρις ως αντιπρόεδρό μου.

Και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου στην Κάμαλα για να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος. Δημοκρατικοί – ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε αυτό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version