Site icon NewsIT

Ο Τζο Μπάιντεν βρήκε το «φάρμακο» – Σταματά τις εμφανίσεις μετά τις 8 το βράδυ και θα πηγαίνει για ύπνο

05.07.2024 | 03:16
Ο Τζο Μπάιντεν βρήκε το «φάρμακο» – Σταματά τις εμφανίσεις μετά τις 8 το βράδυ και θα πηγαίνει για ύπνο

FILE PHOTO: Democrat candidate U.S. President Joe Biden walks offstage with first lady Dr. Jill Biden at the conclusion of a presidential debate with Republican presidential candidate former U.S. President Donald Trump, in Atlanta, Georgia, U.S., June 27, 2024. REUTERS/Brian Snyder/File Photo

Ο Τζο Μπάιντεν συναντάται με κυβερνήτες των Δημοκρατικών σε μία προσπάθειά του να τους καθησυχάσει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν δέχεται καθημερινές πιέσεις να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα κόντρα στον Ντόναλντ Τραμπ, μετά και την τραγική του εικόνα στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του.

O Μπάιντεν μιλώντας σε κυβερνήτες των Δημοκρατικών, είπε ότι στο μέλλον θα σταματήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις μετά τις 8 το βράδυ, ώστε να μπορεί να κοιμάται περισσότερο.

Μία παραδοχή που το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πολλαπλασιάσει τις φωνές εναντίον του και την αμφισβήτηση για το αν είναι ικανός να ασκήσει τα απαιτητικά προεδρικά καθήκοντα.

Τα σχόλια, τα οποία έφεραν στο φως οι «New York Times», έγιναν καθώς ο 81χρονος Δημοκρατικός προσπαθούσε να καθησυχάσει μία ομάδα περισσότερων από 20 κυβερνητών του κόμματός του σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.

Αρκετοί από τους κυβερνήτες που ήταν στην αίθουσα απογοητεύτηκαν, δήλωσαν πηγές στο CNN. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι ενοχλήθηκαν από τη δήλωση πίστης και ενθουσιασμού την οποία εξέφρασαν προς τον Μπάιντεν, σύμφωνα τουλάχιστον με τις διαρροές από την καμπάνια του προέδρου.

Σε δηλώσεις τους κάποιοι από αυτούς, όπως η Κάθι Χόκουλ της Νέας Υόρκης, είχαν περιγράψει τον Μπάιντεν σαν αποφασισμένο να δώσει τη μάχη των εκλογών, ενώ έλεγαν ότι σωματικά είναι ικανός για το αξίωμα.

Και όμως, όπως ανέφεραν οι «New York Times», τα «κενά» του προέδρου έχουν αυξηθεί και έχουν γίνει πιο ανησυχητικά.

Πηγή με γνώση του θέματος είπε ότι οι προετοιμασίες του Μπάιντεν για το ντιμπέιτ δεν ξεκινούσαν πριν από τις 11 το πρωί και ότι ο πρόεδρος είχε χρόνο να κοιμηθεί κάθε μέρα.

Ο Λευκός Οίκος και οι συνεργάτες του Μπάιντεν δεν σχολίασαν άμεσα όσα φέρεται να είπε ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version