Site icon NewsIT

Ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε γυναίκα που ετοιμαζόταν να πηδήξει από γέφυρα στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του: Δείτε βίντεο

12.09.2024 | 06:31
Ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε γυναίκα που ετοιμαζόταν να πηδήξει από γέφυρα στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του: Δείτε βίντεο

Jon Bon Jovi performs at the fifth annual Love Rocks NYC concert to benefit God's Love We Deliver at the Beacon Theatre on Thursday, June 3, 2021, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Μία ηρωική πράξη έκανε την Τρίτη (10.09.2024) ο Τζον Μπον Τζόβι ο οποίος απέτρεψε μία γυναίκα να πέσει από τη γέφυρα στο Νάσβιλ των ΗΠΑ για να μην αυτοκτονήσει. Το απίστευτο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια γυρίσματος για το νέο βίντεο κλιπ του.

Η σωτήρια παρέμβασή του Τζον Μπον Τζόβι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στα πλάνα φαίνεται μία γυναίκα που έχει κρεμαστεί από τα κάγκελα της γέφυρας. Τότε, όσο ο πασίγνωστος θρύλος της ροκ μουσικής όσο και μία συνεργάτης του, πλησιάζουν την γυναίκα ήρεμα για να της μιλήσουν.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η γυναίκα φαίνεται να πείθεται. Τότε ο 62χρονος σταρ σκύβει πάνω από το κάκγελο, την σηκώνει και την σφίγγει στην αγκαλιά του.

Δείτε το βίντεο:

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο με τον αρχηγό της, τον Τζον Ντρέικ, να «υμνεί» τον Τζον Μπον Τζόβι για την παρέμβασή του.

«Χρειάζεται η συμβολή όλων μας για να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον ασφαλή. Ευχαριστούμε τον Τζον Μπον Τζόβι και την ομάδα του για την βοήθεια σε μια γυναίκα στο Νάσβιλ στη Γέφυρα Πεζών Seigenthaler την Τρίτη το βράδυ», έγραψε η αστυνομία σε ανάρτησή της.

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version