Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στηρίζει Κάμαλα Χάρις για πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στηρίζει Κάμαλα Χάρις για πρόεδρο των ΗΠΑ
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Την Κάμαλα Χάρις για την ηγεσία του κόμματος των Δημοκρατικών και τη μάχη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου υποστηρίζει και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανακοίνωσε τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις και ανέφερε με δήλωσή του στο CNN: «Με ενθουσιασμό κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την Κάμαλα Χάρις στην ιστορική εκστρατεία της για την κορυφή».

Την ίδια στιγμή εξήρε τον Τζο Μπάιντεν για την απόφασή του να αποχωρήσει, σημειώνοντας ότι επέδειξε ουσιαστικό πνεύμα ηγεσίας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Κλούνεϊ είχε καλέσει τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει τη μάχη γράφοντας ότι ο μόνος αγώνας που δεν μπορεί να κεδρίσει ο τελευταίος είναι εκείνος με τον χρόνο.

«Τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών (…), οι γερουσιαστές, τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι άλλοι υποψήφιοι, που κινδυνεύουν να χάσουν τον Νοέμβριο, πρέπει να ζητήσουν από αυτόν τον πρόεδρο να αποσυρθεί οικειοθελώς», έγραψε ο ηθοποιός σε ένα άρθρο που δημοσίευσαν οι New York Times, με τίτλο «Αγαπώ τον Τζο Μπάιντεν. Όμως χρειαζόμαστε έναν άλλο υποψήφιο».

«Δεν θα νικήσουμε τον Νοέμβριο με αυτόν τον πρόεδρο», σημείωσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις