Site icon NewsIT

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα απομακρύνθηκαν από εκδήλωση λόγω κινδύνου ασφαλείας

15.07.2024 | 19:13
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα απομακρύνθηκαν από εκδήλωση λόγω κινδύνου ασφαλείας

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλια απομακρύνθηκαν εσπευσμένα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, για ελάχιστη ώρα, από μία εκδήλωση στο Τζέρσεϊ.

Η βασίλισσα Καμίλα μάλιστα, σύμφωνα με το sklynews, λέγεται ότι έτρωγε παγωτό εκείνη την ώρα όταν ένα μέλος της βασιλικής συνοδείας της είπε κάτι ιδιαιτέρως.

Στη συνέχεια η ίδια και ο βασιλιάς απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν στο κοντινό ξενοδοχείο Pomme d’Or στην πρωτεύουσα του νησιού, το St Helier.

Είναι κατανοητό ότι τα μέλη της βασιλικής ομάδας εξέφρασαν την ανησυχία τους, αλλά μετά από έρευνα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμός και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ταξίδεψαν στο Τζέρσεϊ – είναι το μεγαλύτερο από τα Αγγλονορμανδικά νησιά- τη Δευτέρα (15.07.2024), προτού μεταβούν στο Γκέρνσεϊ την Τρίτη, στην πρώτη τους επίσκεψη στα δύο νησιά -που είναι εξαρτημένα από το στέμμα- από τότε που ο βασιλιάς ανέβηκε στο θρόνο.

Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των εργασιών του κοινοβουλίου την Τετάρτη, που είναι και τα 77α γενέθλια της Βασίλισσας.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε τη στιγμή που ο Κάρολος συνεχίζει τα δημόσια καθήκοντά του, παρά τη συνεχιζόμενη θεραπεία του για τον καρκίνο.

Η βασίλισσα λέγεται ότι τον παρότρυνε να ηρεμήσει, αλλά είπε στον συγγραφέα Lee Child ότι «δεν θα ηρεμήσει και δεν θα κάνει ό,τι του λένε».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version