Κόσμος

Ο Βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο και το 2025 – Το παλάτι παραμένει «αισιόδοξο»

Σκοπεύει να επιστρέψει σε ένα πλήρες πρόγραμμα δημόσιων καθηκόντων το επόμενο έτος

Ο βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει να τη θεραπεία για τον καρκίνο και το 2025, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα (20.12.2024).

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι η υγεία του 76χρονου Βασιλιά Καρόλου εξακολουθεί να είναι «διαχειρίσιμη» ως προς τον καρκίνο, αλλά «κινείται προς μία θετική κατεύθυνση».

Ο Βασιλιάς σκοπεύει να επιστρέψει σε ένα πλήρες πρόγραμμα δημόσιων καθηκόντων το επόμενο έτος. Αυτό αναμένεται να περιλαμβάνει και ταξίδια στο εξωτερικό, συμπληρώνει η πηγή.

«Η θεραπεία του κινείται σε θετική κατεύθυνση, καθώς ο κύκλος της θεραπείας θα συνεχιστεί και το νέο έτος», δήλωσε η πηγή του Παλατιού.

Ο Κάρολος φιλοξένησε χθες μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για ένα προχριστουγεννιάτικο γεύμα. Σήμερα ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία δημόσια εκδήλωση για φέτος, η οποία θα επικεντρωθεί «στη σημασία της κοινότητας».

Πρόσφατα έχει επίσης αυξήσει τις δεσμεύσεις του, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Λονδίνο και μιας συνάντησης με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τιμ Κουκ.

«Θα μπορούσατε σχεδόν να ξεχάσετε ότι στην αρχή της χρονιάς αυτός ήταν ένας άνθρωπος που αντιμετώπιζε το σοκ της διάγνωσης καρκίνου», δήλωσε πηγή στο Sky News.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Νετανιάχου προς Χαμάς: «Αφήστε τα όπλα για να φύγετε από τη Γάζα» – Ξεκινούν και πάλι οι διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός
Συνεχίζει τις πιέσεις στη Γάζα ο στρατός του Ισραήλ με σκοπό να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι που κρατιούνται στα «χέρια» της Χαμάς
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Διαδήλωση υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου έκαναν Τούρκοι μετανάστες στο Βερολίνο
Στη Γερμανία ζουν περίπου τρία εκατομμύρια άτομα τουρκικής καταγωγής, πολλοί εκ των οποίων είναι απόγονοι των μεταναστών που έφτασαν στη χώρα για να εργαστούν τις δεκαετίες του '60 και του '70
Διαδήλωση Τούρκων μεταναστών στο Βερολίνο υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου