Site icon NewsIT

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε… άρωμα!

26.12.2015 | 12:23
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε… άρωμα!

Χαράς ευαγγέλια για τους... λάτρεις και θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν! Ένα νέο άρωμα που κυκλοφορεί στη ρωσική αγορά είναι εμπνευσμένο από τον πρόεδρο της Ρωσίας...

3Έχει γίνει κούκλα, έχει γίνει αφίσα, τώρα είναι και άρωμα! Τι έχει να ζηλέψει από άλλους… “αστέρες” ο Βλαντιμίρ Πούτιν; Τίποτα, σκέφτηκε ο Λευκορώσος αρωματοποιός Βλάντισλαβ Ρικούνοφ και κάπως έτσι έφτιαξε το άρωμα Leaders Number One, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Ρώσο ηγέτη.

Και σύμφωνα με τον δημιουργό του, είναι ό,τι καλύτερο για δώρο της τελευταίας στιγμής! Κυκλοφορεί όμως σε περιορισμένη έκδοση, μόλις 1000 μπουκαλιών και κοστίζει (το μπουκάλι των 100 ml) 6.000 ρούβλια, δηλαδή 80 δολάρια ή 77 και κάτι ψιλά ευρώ!

Наша работа…!

Posted by Vlad Rekunov on Wednesday, 23 December 2015

“Ντελικάτο και σταθερό” χαρακτηρίζει το άρωμα ο δημιουργός του και όποιος το αγοράσει θα μπορέσει να διακρίνει συστατικά όπως το λεμόνι, το περγαμόντο, το φραγκοστάφυλο και… κουκουνάρι. Το άρωμα εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων της Μόσχας την Πέμπτη, παραμονή των Χριστουγέννων. Η συσκευασία του είναι μαύρη και πάνω της έχει το προφίλ του Πούτιν, σε ασημί χρώμα.

Το άρωμα του Πούτιν είναι διαθέσιμο και online και θα πωλείται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Λέγεται πως υπάρχουν ήδη παραγγελίες από τη Γερμανία και την Κίνα. Σύντομα δε, θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση για γυναίκες.

Με πληροφορίες και από Russia Today

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version