Κόσμος

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ παραλίγο να κάψει ζωντανή την πρώτη κυρία της Ρουάντα

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ έγινε πάλι πρωτοσέλιδο. Για ακόμα ένα σκηνικό στο οποίο πρωταγωνίστησε και παραλίγο να κάψει ζωντανή την πρώην κυρία της Ρουάντα.

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή. Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ μαζί με τον ηγέτη της Ρουάντας Πολ Καγκάμε και την πρώτη Κυρία της χώρας συμμετείχαν σε τελετή για τα 25 χρόνια από την Γενοκτονία της Ρουάντα. Και το λάθος όλων ήταν ότι του έδωσαν μια δάδα για να ανάψει μαζί με τους υπόλοιπους τον βωμό.

Το άναμμα πήγε μια χαρά, όμως στην συνέχεια ο Γιούνκερ ως άλλος Μίστερ Μπιν, άρχισε να κουνάει την δάδα πέρα δώθε κατευθύνοντάς την προς την Ζανέτ Καγκάμε, την πρώτη κυρία της Ρουάντα. Η δάδα με την φλόγα να καίει στην άκρη της έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την γυναίκα όταν κάποιος που είδε να κακό να γίνεται έτρεξε και του την πήρε από τα χέρια.

Δείτε το νέο κατόρθωμα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο με τα αίτια του μπλακ άουτ στην Ισπανία: Σενάρια, σκοτεινά ερωτήματα και υποψίες για κυβερνοεπίθεση
Επανέρχεται σταδιακά η ηλεκτροδότηση - Πώς καταρρέουν τα ηλεκτρικά δίκτυα και γιατί η αποκατάσταση του ρεύματος σε Ισπανία και Πορτογαλία μοιάζει με εφιάλτη
Χιλιάδες κόσμου εγκλωβισμένοι στο μετρό μετά το μπλακ άουτ 2