Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Οι 6 μαθητές που έχουν το ίδιο IQ με τον Stephen Hawking

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ FACEBOOK
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ FACEBOOK

Αυτό το σχολείο στη Βρετανία φιλοξενεί έξι παιδιά θαύματα! Ο λόγος; Είναι μόλις 15 και είναι τόσο έξυπνα όπως ο Stephen Hawking.

Οι ταλαντούχοι αυτοί έφηβοι, διέπρεψαν σε τεστ IQ μεταξύ πολλών μαθητών με ποσοστό 148 και άνω, σε τεστ από τη Mensa. Ήταν η πρώτη φορά που η Richard Lander Σχολή, στο Truro, έκανε το τεστ και όλοι οι υπεύθυνοι έχουν πραγματικά εκπλαγεί από τα αποτελέσματα. Πρώτη, ήταν η Imi Sparks με σκορ 156, ίδιο με αυτό του Sigmund Freud και λίγο υψηλότερο από το σκορ του Carol Vorderman. Ποσοστό, ελάχιστα μικρότερα από αυτό των Bill Gates, Albert Einstein και Stephen Hawking, που όλοι έχουν 160.

 

We are so very proud of all of the students who sat the Mensa test earlier this term. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/cleverest-school-country-6-pupils-6946785

Δημοσιεύτηκε από Richard Lander School στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

 

Επόμενη, η μαθήτρια Maggie Sykes με σκορ 155. Ακολούθησαν Caitlin Faux και Eloise Ireland, με δείκτη νοημοσύνης 154. Ο Luke Mader και Liam Kristoffy σκόραραν ένα εντυπωσιακό 152. Η Holly Rickatson, συντονίστρια του σχολείου, είπε, ”Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τους μαθητές μας, οι οποίοι τα πήγαν τόσο καλά στο Mensa τεστ. Έδωσε σε πολλούς την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, σε άλλους την επιβεβαίωση για τις ικανότητές τους και σε άλλους τη συνειδητοποίηση ότι έχουν ένα τεράστιο προτέρημα”.

Η Eloise, 15, που θέλει να γίνει δικηγόρος, δήλωσε: ”Είμαι έκπληκτη και χαρούμενη που κλήθηκα να συμμετάσχω στο Mensa και σκόραρα τόσο υψηλά. Ειδικά, όταν πολλές από τις ερωτήσεις στο τεστ ήταν πολύ περίεργες”. Η Caitlin, 15, η οποία θέλει να γίνει καθηγήτρια, είπε, ”Μετά από αυτό το τεστ, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ για το υπόλοιπο της ημέρας, είχα συγκινηθεί”. Ο John Stevenage, διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής Mensa, συνεχάρη τους μαθητές και τους είπε, ”Ελπίζω οι βαθμολογίες που αποκτήσατε, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και να πιστέψετε στις ικανότητές σας και να προσπαθήσετε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας στο μέλλον, γιατί μπορείτε”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε