Site icon NewsIT

Οι Simpsons «προέβλεψαν» την προεδρική υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις πριν από 24 χρόνια

22.07.2024 | 13:34
Οι Simpsons «προέβλεψαν» την προεδρική υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις πριν από 24 χρόνια

Η μακροβιότερη κωμική σειρά των ΗΠΑ, οι «Simpsons» δεν μπορούν να προβλέψουν το μέλλον αλλά σίγουρα έχουν πετύχει αρκετά από όσα συμβαίνουν πολλά χρόνια μετά την προβολή των επεισοδίων τους. Μία τέτοια περίπτωση και η προεδρική υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις στη θέση του Τζο Μπάιντεν που αποσύρθηκε από την κούρσα των αμερικανικών εκλογών.

Οι χρήστες στα social media, παρατήρησαν ότι τα ρούχα που φορούσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις ήταν ίδια με εκείνα που είχε εμφανιστεί Λίζα Σίμπσον σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Simpsons» από το 2000.

Μετά την είδηση ότι ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την προεδρική κούρσα, οι δαιμόνιοι χρήστες των social media δεν άργησαν να παρατηρήσει την ανατριχιαστική ομοιότητα σε ένα παλιό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων.

Το βράδυ της Κυριακής (21.07.2024), ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι δεν θα αντιμετωπίσει πλέον τον Ντόναλντ Τραμπ για μια ακόμη θητεία στον Λευκό Οίκο, μετά από πολλές εικασίες σχετικά με την υγεία και την πνευματική του ικανότητα και οξυδέρκεια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε την αντιπρόεδρό του, Καμάλα Χάρις, για να τον αντικαταστήσει ως υποψήφια των Δημοκρατικών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ατελείωτα memes και συζητήσεις στα social media.

Χρήστης του twitter παρατήρησε μια κραυγαλέα ομοιότητα μεταξύ των πολιτικών γεγονότων αυτού του Σαββατοκύριακου και του επεισοδίου των Simpsons με τίτλο «Bart to the Future».

Το «Bart to the Future» προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2000 και ήταν το 17ο επεισόδιο από τη σειρά των Simpsons.

Lisa for President ! | The Simpsons | Bart to The Future (S11E17)

Η πλοκή προσφέρει στους θεατές μια ματιά στο μέλλον και δείχνει ότι η Λίζα είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο Μπαρτ είναι ελεύθερος επαγγελματίας του Λευκού Οίκου.

Αντιλαμβανόμενοι τις ομοιότητες, οι θαυμαστές των Simpsons παρατήρησαν ότι η υποθετική πρόεδρος Lisa φοράει ακόμη και τo ίδιο μοβ κοστούμι που φορούσε η Κάμαλα Χάρις όταν ορκίστηκε για πρώτη φορά αντιπρόεδρος. 

«Οι Simpsons το ξανάκαναν» έγραψε ο χρήστης ένας χρήστης στο Twitter, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της Κάμαλα Χάρις με ένα μοβ σακάκι και μαργαριταρένιο κολιέ όπως ακριβώς και της Lisa.

«Οι προβλέψεις των Simpsons είναι πάντα ακριβείς», δήλωσε ένας άλλος.

«Όποιοι κι αν ήταν οι σεναριογράφοι των Simpsons πρέπει να σπουδάσουν στο Χάρβαρντ», πρόσθεσε ένας ακόμα.

«Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι που έγραψαν τα σενάρια για κάθε επεισόδιο των Simpsons είναι ταξιδιώτες του χρόνου» ανέφερε χρήστης του Twitter.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version