Site icon NewsIT

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στους τζιχαντιστές μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι

16.11.2015 | 10:28
Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στους τζιχαντιστές μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι

"Ο πόλεμος ξεκίνησε. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερος από ό,τι νομίζετε και θα βγει από αυτό το δραματικό συμβάν ακόμη πιο δυνατός". Με αυτό το μήνυμα η ομάδα των Anonymous, που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους, κηρύσσουν τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών μετά τις αιματηρές επιθέσεις στη Γαλλία.

Με βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube, η ομάδα ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να ‘ενώσει την ανθρωπότητα’ και προειδοποίησε τους τρομοκράτες να ‘τους περιμένουν’. Κρύβοντας τα χαρακτηριστικά τους πίσω από τη χαρακτηριστική μάσκα, ένας εκπρόσωπος μιλώντας στη γαλλική γλώσσα, δήλωσε, ” Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Θα σας βρούμε και εμείς δε θα σας αφήσουμε ήσυχους. Εμείς θα ξεκινήσουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση ποτέ εναντίον σας. Έχει κηρυχθεί πόλεμος”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι χάκερ απειλούν τους τζιχαντιστές, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο μετά την επίθεση του Charlie Hebdo. Η δράση των Anonymous έχει ήδη στο διαδίκτυο τεράστια δράση, με περίπου 101.000 λογαριασμούς Twitter και 5.900 προπαγανδιστικά βίντεο.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version