Κόσμος

Οι “Αθάνατοι” πρώτοι στο Box Office των ΗΠΑ – Δείτε το trailer

Απο το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής η επική ταινία πήρε το προβάδισμα...

Η επική ταινία “οι Αθάνατοι” πήρε το προβάδισμα στο box office της Βόρειας Αμερικής από το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ειδικευμένη στο χώρο εταιρεία Exhibitor Relations.

Με παραγωγούς τους Μαρκ Κάντον και Τζιάνι Νουνάρι, που είχαν την ευθύνη για την κινηματογραφική προσαρμογή του κόμικ “300” που βγήκε στις αίθουσες το 2006, “οι Αθάνατοι” έκαναν εισπράξεις 32 εκατομμυρίων δολαρίων από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Η ταινία-έπος που εξιστορεί τη μάχη του Θησέα (Χένρι Κάβιλ) κατά του σκληρού βασιλιά Υπερίωνα (Μίκι Ρουρκ), βρίσκεται αρκετά μπροστά από μια άλλη νέα κυκλοφορία. Την ταινία “Τζακ και Τζούλι”, μια κωμωδία στην οποία ο Ανταμ Σάντλερ ερμηνεύει ένα οικογενειάρχη του οποίου η ζωή αναστατώνεται από την άφιξη της δίδυμης αδελφής του, την οποία επίσης ερμηνεύει ο…Ανταμ Σάντλερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέφτει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ – Ασυγχώρητη για τους Αμερικάνους η κόντρα με το Χάρβαρντ
Αντίθετοι με τον έλεγχο των μουσείων, οι περισσότεροι Αμερικάνοι - Τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων θεωρούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ 1
Μετωπική Τραμπ – Χάρβαρντ: Το πανεπιστήμιο κατέθεσε αγωγή κατά της κυβέρνησης για το «πάγωμα» της χρηματοδότησης
Το Πανεπιστήμιο κατηγορεί τον αμερικανό πρόεδρο ότι χρησιμοποιεί το «πάγωμα» των ομοσπονδιακών χρηματοδοτήσεων ως μέσο για να πάρει τον έλεγχο ακαδημαϊκών αποφάσεων στο Χάρβαρντ
Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ