Κόσμος

Οι κότες… το ‘σκασαν κι έφτασαν στο σπίτι του Ολάντ (VIDEO)

Έναν πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το γάμο ομοφυλοφίλων βρήκε η ομάδα Printemps français. Αμόλυσαν... κότες έξω από το σπίτι όπου μένει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ με τη σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Και όχι μόνο έβγαλαν τις… κότες έξω από το σπίτι του προέδρου της Γαλλίας, αλλά ύψωσαν και πανό, με το οποίο καλούσαν τον Φρανσουά Ολάντ να διαλέξει τη είναι η Τριερβελέρ: σύζυγος, ερωμένη ή… κότα.

 

Ο Φρανσουά Ολάντ δέχεται κριτική γιατί συζεί και δεν έχει παντρευτεί με την Τριερβελέρ και έτσι, όπως τον κατηγορούν, μπορεί να γλιτώνει χρήματα από την εφορία!

Ο Γάλλος πρόεδρος τα… άκουσε και κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την Ημέρα της Βαστίλης, την εθνική γιορτή της Γαλλίας. “Ολάντ δικτάτορα” του φώναζε ομάδα που βρέθηκε στην παρέλαση για την 14η Ιουλίου στα Ηλύσια Πεδία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαψομαλλιά και κοντοστούπη είπε τον Ολάντ ο Σαρκοζί!

Ο Ολάντ έπαυσε υπουργό για σχόλια κατά του προϋπολογισμού

Σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ η δημοτικότητα του Ολάντ

“Επίθεση” των Femen και στον Ολάντ (VIDEO)

Η γκάφα της Μέρκελ με τον Ολάντ! Τον αποκάλεσε Μιτεράν

Κράξιμο σε Ολάντ στη Ντιζόν! “Μην παντρευτείς την Τριερβελέρ, δε μας αρέσει!” (VIDEO)

Τριερβελέρ στον διευθυντή του Paris Match: Διάβασα την σκατοφυλλάδα σου!

Επιτέλους συμπεριφέρεται ως Πρώτη Κυρία!

Η συγγνώμη της Τριερβελέρ για το μήνυμα κατά της Σεγκολέν

Ολάντ για Τριερβελέρ: Μα δε μπορούσε να το βουλώσει;

Τα παιδιά του Ολάντ δε θέλουν ούτε να βλέπουν την Τριερβελέρ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για ανθρώπινα πειράματα και βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα - «Χρειαζόμασταν "αντικείμενα" για ενίσχυση του στρατού»
Πρώην κρατούμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι του Camp 22 επιβεβαίωσαν τη φρίκη που βίωναν οι κρατούμενοι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους
Η σημαία της Βόρειας Κορέας
Το «ιδιαίτερο» και πολυτελές τελευταίο γεύμα θανατοποινίτη που εκτελέστηκε με τουφέκι στη Νότια Καρολίνα
Ο Μαχντί κλήθηκε να επιλέξει τον τρόπο θανάτωσής του ανάμεσα στην ηλεκτρική καρέκλα, τη θανατηφόρα ένεση και το εκτελεστικό απόσπασμα, και επέλεξε «την λιγότερο επίπονη μέθοδο εκτέλεσης»
Ο Mikal Mahdi 1