Κόσμος

Οι μουσικοί βγαίνουν στους δρόμους – Από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ για να βοηθήσουν Ουκρανία

Την διαδρομή από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ ή αλλιώς πάνω από 483 χιλιόμετρα με το ποδήλατο, θα διανύσουν μουσικοί με στόχο να συγκεντρώσουν οικονομική βοήθεια για τους πρόσφυγες που επλήγησαν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Η οργάνωση «Γέφυρες για τη Μουσική» διοργανώνει την έκτη, ετήσια φιλανθρωπική διαδρομή με ποδήλατα, με τελικό προορισμό το Μουσικό Φεστιβάλ Amsterdam Dance Event που διοργανώνεται τον Οκτώβριο στο Άμστερνταμ.

Μαζί με τη μη κυβερνητική οργάνωση Choose Love, η οποία υποστηρίζει πρόσφυγες και εκτοπισμένα άτομα, σκοπεύει να συγκεντρώσει πόρους για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου και μετά από τέσσερις ημέρες, στις 19 Οκτωβρίου θα φθάσουν στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Οι καλλιτέχνες Msaki and Dope Saint Jude, όπως και στελέχη της μουσικής βιομηχανίας από το Φεστιβάλ SONOS και τη δισκογραφική εταιρεία Parlophone έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτή της διαδρομή μέχρι το Άμστερνταμ.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Amsterdam Dance Event

Το πενθήμερο Συνέδριο και Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, διεξάγεται κάθε χρόνο στην ολλανδική πρωτεύουσα. Πέρσι λόγω της πανδημίας Covid-19 η ποδηλατική διαδρομή πραγματοποιήθηκε εντός του Άμστερνταμ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ξανά ποδηλάτες πέρα από τα σύνορα και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση πόρων τόσο για τη Bridges For Music όσο και για τη Choose Love, δήλωσε ο Γιαν Βίλεμ βαν ντε Βεν, διευθυντής του ADE.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός αξιωματούχος: Η μεταπολεμική Ουκρανία θα μπορούσε να μοιάζει με το Βερολίνο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο – Αντί για τείχος, ο Δνείπερος
Το σενάριο διαίρεσης της Ουκρανίας έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας σύμφωνα με τους «Times» που φιλοξενούν συνέντευξη του Αμερικανού απεσταλμένου Κιθ Κέλογκ
Στρατιώτες των Συμμάχων μπροστά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στο μεταπολεμικό Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1945