Site icon NewsIT

Οι πιο εντυπωσιακές τούρτες! Star Wars και Τζολί έκλεψαν την παράσταση (ΦΩΤΟ)

10.11.2015 | 07:07
Οι πιο εντυπωσιακές τούρτες! Star Wars και Τζολί έκλεψαν την παράσταση (ΦΩΤΟ)

Πώς θα σας φαινόταν να σβήνατε τα κεράκια γενεθλίων σας σε τούρτα-ομοίωμα ίδιο με αυτό της Αντζελίνα Τζολί; Ή αν είχατε ένα τεράστιο κέικ μπροστά σας με αναπαράσταση του μικρού πρίγκιπα της Αγγλίας, Γεώργιου;

Οι πιο εντυπωσιακές τούρτες για εσάς είναι εδώ. Εκπληκτικές δημιουργίες από ταλαντούχους αρτοποιούς της Βρετανίας που ξετύλιξαν το ταλέντο τους στη Διεθνή Έκθεση κέικ στο Birmingham. Από μια γαμήλια τούρτα Star Wars σε μία τούρτα που απεικονίζει άριστα τα σαγηνευτικά ζυγωματικά της Αντζελίνα Τζολί και σε ένα κεφάλι δεινοσαύρου που αναδύεται από έναν τοίχο.

Οι Αρτοποιοί Christine Jensen, 41, και ο σύζυγός Phil, 44, έκαναν τη μεγαλύτερη γαμήλια τούρτα Star Wars. Χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να ολοκληρωθεί το τεράστιο αυτό κέικ, το οποίο μπορεί να τροφοδοτήσει 600 άτομα. Η τούρτα είναι κατασκευασμένη από 4 κιλά ζάχαρη, 12 κιλά σοκολάτας και 14 χιλιόγραμμα σουλτανίνας και σταφίδας. Με γεύση λεμόνι και 800 ώρες ψησίματος, το αποτέλεσμα είναι τρομερά εντυπωσιακό. Οι δημιουργοί αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το μυστικό πίσω από την καταπληκτική ψευδαίσθηση. “Η αντίδραση των ανθρώπων είναι εκπληκτική, γιατί απλά θέλουν να ξέρουν πώς λειτουργούν όλα αυτά. Δουλεύουμε ατελείωτες ώρες στο στούντιο και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα είναι μαγικό”.

Το κέικ του πρίγκιπα Γεωργίου έγινε από τον αρτοποιό Lara Clarke, 29 ετών, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει βραβεία για τις καταπληκτικές δημιουργίες της της Τζένιφερ Λόρενς και Τζόνι Ντεπ. Χρειάστηκαν 30 ώρες σε διάστημα δύο εβδομάδων, για αυτή τη δημιουργία. Το Χρυσό Βραβείο στο Διεθνή Εμφάνιση κέικ δόθηκε στο κέικ πιστού αντιγράφου του Captain Jack Sparrow, από τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version