Site icon NewsIT

Οι πόρνες της Βραζιλίας μαθαίνουν… αγγλικά

01.06.2014 | 18:43
Οι πόρνες της Βραζιλίας μαθαίνουν… αγγλικά

Οι πυρετώδεις ετοιμασίες για το μουντιάλ της Βραζιλίας δεν περιορίζονται μόνο σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, αφού οι περίπου 1 εκατομμύριο πόρνες της χώρας του καφέ προετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εντατικά μαθήματα αγγλικών και... χρήση πιστωτικής κάρτας για καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η πορνεία στη Βραζιλία είναι νόμιμη από το 2000 κι έτσι όπως είναι λογικό, ο ανταγωνισμός μεταξύ των εκδιδόμενων γυναικών είναι μεγάλος.

Ειδικότερα στο Μπέλο Οριζόντε, όπου θα διεξαχθούν έξι αγώνες (μεταξύ των οποίων και ο ένας ημιτελικός), δεκάδες από τις περίπου 2.000 πόρνες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή κάνουν μαθήματα αγγλικών.

“Το να γνωρίζεις ξένες γλώσσες σε πάει μπροστά. Μαθαίνουμε τα βασικά. Με 200.000 τουρίστες που περιμένουμε εδώ, είναι λογικό” σημειώνει η πρόεδρος του σωματείου των εκδιδόμενων γυναικών Aprosmig, Σίντε Βιέιρα, η οποία είχε και την ιδέα για τα μαθήματα όταν παρατήρησε την αυξημένη κίνηση κατά τη διάρκεια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο Μπέλο Οριζόντε, υπάρχουν 23 οίκοι ανοχής, γνωτοί ως “zonas”

Και αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτοβουλία που έχει πάρει η 30χρονη Βιέιρα προκειμένου οι πόρνες να αντιμετωπίζονται ως οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας, καθώς το 2013 ανακοίνωσε ότι οι συνάδελφοί της στο Μπέλο Οριζόντε θα αμοίβονται και με πιστωτική κάρτα.

“Στα clubs θα βγάζουν πολλά χρήματα. Είναι φυσιολογικό για τους ξένους άντρες να τις ψάχνουν, αυτό κάνουν πάντα και τώρα θα είναι ακόμη περισσότεροι. Θα τα πάνε πολύ καλά”, λέει μία υπάλληλος γνωστού γραφείου υπηρειών.

Οι εκδιδόμενες στο Μπέλο Οριζόντε είναι πολύ οργανωμένες, αφού πληρώνουν μηνιαία συνδρομή 3,2 ευρώ και λαμβάνουν δωρεάν απεριόριστο αριθμό προφυλακτικών, ενώ στα γραφεία του συνδικάτου υπάρχουν σημειώσεις για ασθένειες, αριθμοί τηλεφώνων για γιατρούς και ωράρια για ψυχοθεραπείες.

Η εξήγηση στο εύλογο ερώτημα σχετικά με το μεγάλο αριθμό των εργαζομένων σ’ αυτή την… βιομηχανία, είναι απλή: Το ποσοστό αναλφαβητισμού ξεπερνάει το 10%, οι υποσιτιζόμενοι είναι περίπου 13 εκατ., ενώ μόνο το 2013 δολοφονήθηκαν 42.785 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο ΣτΕ οι εκδιδόμενες για τους περιορισμούς λειτουργίας των οίκων ανοχής

Στοιχεία σοκ: σκοτώνει το Aids στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην καρδιά της Αθήνας

Έρχονται έλεγχοι από ΚΕΕΛΠΝΟ σε εκδιδόμενες! Επανέφερε διάταξη Λοβέρδου ο Άδωνις

Στρος Καν: Κινδυνεύει να κατηγορηθεί για μαστροπεία για τα όργια με εκδιδόμενες γυναίκες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version