Πέμπτη, 1 Αυγ.
26oC Αθήνα

Οι τελευταίες φωτογραφίες του David Bowie

Οι τελευταίες φωτογραφίες του David Bowie

Ήταν η τελευταία του φωτογράφηση. Ο David Bowie ήξερε ότι έχανε τη μάχη με τον καρκίνο και “φόρεσε” το πιο πλατύ του χαμόγελο για να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Jimmy King.

“Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο χαρούμενος; Είναι για τα 69ά γενέθλιά του ή επειδή κυκλοφόρησε το 28ο studio άλμπουμ και είναι τόσο τέλειος; Ποιος ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον συγχαρούμε και για τα δύο. Χρόνια πολλά στον David Bowie” ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του. Πόζαρε χαμογελαστός και εκστασιασμένος για την κυκλοφορία του κύκνειου άσματός του.

Φορώντας ένα κομψό κουστούμι του σχεδιαστή Thom Browne και μαύρο καπέλο, ο David Bowie ακτινοβολεί με το πλατύ του χαμόγελο στις φωτογραφίες. Ήταν οι φωτογραφίες προώθησης του 28ου και τελευταίου του άλμπουμ “Blackstar”. Οι θαυμαστές του σχολιάζουν ότι είναι ένας υπέροχος τρόπος για να θυμούνται τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

O David Bowie έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 18 μήνες. Δεν το γνώριζε κανείς πέρα από την οικογένειά του και τους πολύ στενούς του φίλους. Τον τελευταίο χρόνο γνώριζε ότι βρισκόταν σε τερματικό στάδιο, αλλά συνέχισε να κάνει τη μουσική του, βγάζοντας το τελευταίο του άλμπουμ μόλις δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή την Κυριακή, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε