Κόσμος

Οικουμενικός Πατριάρχης: Ξανά στο νοσοκομείο – Πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση

Σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι και τοποθέτηση stent) θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα κάνει πάλι εισαγωγή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μανχάταν Μάουντ Σάιναϊ (Mount Sinai).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο Παναγιώτατος υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Μάουντ Σάιναϊ, της οποίας τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη τον αναγκάζει να αναβάλλει την αναχώρησή του από τις ΗΠΑ καθώς το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής μπορεί να καταπονήσει την υγεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ εναντίον όλων: Ο «πόλεμος» με τα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια, οι περικοπές στη χρηματοδότηση και τα τελεσίγραφα
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει απειλήσει να περικόψει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση πανεπιστημίων, τα οποία κατηγορεί ότι ανέχονται τον αντισημιτισμό στους χώρους τους
Φοιτητές από πανεπιστήμια της Ουάσινγκτον διαμαρτύρονται για τις περικοπές χρηματοδότησης