Κόσμος

Ολάντ κατά Τραμπ: Η εκλογή του θα μας κάνει κακό!

Αν είχε δικαίωμα να ψηφίσει στις εκλογών των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα έριχνε την ψήφο του υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και των Δημοκρατικών γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ βλάπτει σοβαρά την... υγεία.

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν έκρυψε την άποψη πως μια ενδεχόμενη εκλογή του δισεκατομμυριούχου Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ θα προκαλούσε προβλήματα και θα ήταν μια επικίνδυνη προοπτική, που θα μπορούσε να περιπλέξει τις σχέσεις της χώρας του με την Ουάσιγκτον.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στη γαλλική οικονομική εφημερίδα Les Echos εάν η εκλογή του Τραμπ αποτελούσε κίνδυνο, ο Ολάντ απάντησε, “Ναι, η εκλογή του θα περιέπλεκε τις σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Αν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια
Ο Τραμπ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για μια συμφωνία, τόνισε, αλλά έχει πολλές προτεραιότητες και δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει περαιτέρω εκτός κι αν υπάρχουν ενδείξεις προόδου.
Μάρκο Ρούμπιο 1