Κόσμος

Όλι Ρεν: Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα μια νέα κρίση

Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα είναι η πρόκληση νέας κρίσης δήλωσε ο Επίτροπος Όλι Ρεν τοποθετούμενος σήμερα επί των προβλημάτων της ευρωπαϊκής οικονομίας ενώπιον της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε ότι αφορά το ζήτημα της ΕΡΤ ο Φινλανδός Επίτροπος εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί σύντομα λύση ώστε να επανατεθεί σε λειτουργία, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη σεβασμού από πλευράς ελληνικών αρχών της κοινοτικής νομοθεσίας για τις απολύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάλεσμα του Όλι Ρεν για μέτρα κατά της ανεργίας

Κανόνες για το κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων ζητάει ο Όλι Ρεν

“Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες για διάλυση της ευρωζώνης”

Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν αρνείται να επιβεβαιώσει το email της τρόικα για τα εργασιακά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Αν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια
Ο Τραμπ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για μια συμφωνία, τόνισε, αλλά έχει πολλές προτεραιότητες και δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει περαιτέρω εκτός κι αν υπάρχουν ενδείξεις προόδου.
Μάρκο Ρούμπιο 1