Κόσμος

Ομπάμα: Άφησαν συγκινημένοι τη Μαλία στο Χάρβαρντ [vid]

Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ είναι πλέον η Μαλία Ομπάμα, και συμφοιτητές και συμφοιτήτριες τρελάθηκαν από χαρά, καθώς ήλπιζαν να δουν τους γονείς της.

Την Τρίτη ήταν η πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο για την τέως Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ Μαλία Ομπάμα. Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου από την αποφοίτησή της από το κολλέγιο.

Η Μαλία Ομπάμα προσπάθησε να φερθεί όπως θα έκανε η οποιαδήποτε πρωτοετής, αλλά τα κεφάλια έστρεφαν και τα μάτια καρφώνονταν πάνω της. Το Twitter πήρε φωτιά.

Ομπάμα στο Χάρβαρντ

«Ο ξάδελφος μου πηγαίνει στο Χάρβαρντ και είδε τον @BarackObama & @MichelleObama, την ημέρα έναρξης. #Ilovethem» τουίταρε η @_farheezy, μαζί με φωτογραφίες του τέως προεδρικού ζεύγους. Ένας κόκκινος κύκλος γύρω από την Μισέλ και τον Μπαράκ, με τη λεζάντα «oh hey Obama».

Ένας άλλος χρήστης του Twitter, με το όνομα «Robin Daggers», τράβηξε και πόσταρε μια φωτογραφία της Μαλία Ομπάμα. Η φωτογραφία μοιάζει να τραβήχτηκε από κάποιον μέσα σε αυτοκίνητο, παρκαρισμένο εκεί κοντά. «Ο αδελφός μου κι η Μάλια πρόκειται να γίνουν κολλητάρια… καθώς ο μπαμπάς μου την κυνηγάει» τουίταρε ο Daggers.

Ο μόνος που δεν χάρηκε ήταν ο Steve Annear, ο ρεπόρτερ της «Boston Globe». Πλησίασε τη Μάλια, αλλά αυτή αρνήθηκε να κάνει το οποιαδήποτε σχόλιο. Ευγενικά, του έσφιξε το χέρι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξανά σε δίκη ο Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική κακοποίηση – «Όσο περισσότερο αντιστέκονταν τα θύματά του, τόσο πιο βίαιος γινόταν»
Τον Χάρβεϊ Γουάινστιν κατήγγειλαν η ηθοποιός Τζέσικα Μαν, η πρώην βοηθός τηλεοπτικής παραγωγής Miriam Haley και το πρώην μοντέλο από την Πολωνία, Kaja Sokola
Ο πρώην παραγωγός ταινιών Harvey Weinstein στο δικαστήριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη
Δεν τον ξεχνούν - Μετανάστες, άστεγοι και φυλακισμένοι θα είναι παρόντες στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Λίγο πριν το Πάσχα, ο «Πάπας των φτωχών» έδωσε εντολή να δοθούν 200.000 ευρώ από τον προσωπικό του λογαριασμό, για την ενίσχυση των νέων στις φυλακές ανηλίκων της Ρώμης
Πλήθος πιστών έξω από τη βασιλική της Αγίας Μαρίας της Μεγάλης (Santa Maria Maggiore) θρηνούν τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου
Η Ουκρανική αντιπολίτευση πιέζει τον Ζελένσκι να δώσει εξηγήσεις για τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την συμφωνία για τα ορυκτά
Πολλοί Ουκρανοί βουλευτές,οι οποίοι υποτίθεται ότι πρέπει να επικυρώνουν οποιαδήποτε συμφωνία μόλις υπογραφεί, αισθάνονται ότι μένουν απέξω από τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 9