Κόσμος

Ομπάμα: Αστρονομικό ποσό για τον… ιδρώτα του! video

Μόλις... 120.00 δολάρια (!) πουλήθηκε η φανέλα με την οποία έπαιζε μπάσκετ στο γυμνάσιο ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα.

Η φανέλα της εμφάνισης με την οποία έπαιζε μπάσκετ στο γυμνάσιο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εκποιήθηκε χθες Δευτέρα σε δημοπρασία έναντι 120.000 δολαρίων, ανακοίνωσε ο οίκος που οργάνωσε την πώληση στην Πολιτεία Τέξας.

Η φανέλα, η οποία έχει τον αριθμό 23, ανήκε στον Ομπάμα όταν ήταν 18 ετών κι έπαιζε στο λύκειο Πούναχου, στη Χαβάη, όπου ζούσε τότε, εξήγησε ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions.

Πριν από την πώλησή της, είχε εκτιμηθεί πως θα εισέφερε περίπου 100.000 δολάρια.

Είναι γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αγαπάει το μπάσκετ, άθλημα στο οποίο εξασκείτο συχνά ενόσω ήταν ακόμα ένοικος του Λευκού Οίκου: έπαιζε με μέλη του προσωπικού της προεδρίας, διασημότητες, παλαίμαχους και εν ενεργεία παίκτες, ακόμα και επισκέπτες.

Δείτε τις εικόνες με την φανέλα του Ομπάμα

Φωτογραφίες από: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie