Κόσμος

Ονδούρα: 4 νεκροί και 17 τραυματίες σε τροχαίο

Τέσσερις μετανάστες από τη Βενεζουέλα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 17, ,δεκαέξι από τη Βενεζουέλα και ένας από τον Ισημερινό,τραυματίστηκαν σε τροχαίο χθες Σάββατο στην Ονδούρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός «παραφορτωμένου ανοικτού ημιφορτηγού» έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο «έπεσε σε χαράδρα» στην Άγουα Φρία, περίπου εξήντα χιλιόμετρα ανατολικά από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας, ο Μιγκέλ Μαρτίνες Μαδρίδ.

Σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς, σχεδόν 110.000 μετανάστες, κυρίως από την Κούβα, τη Βενεζουέλα και την Αϊτή, πέρασαν από την Ονδούρα από την αρχή της χρονιάς καθ’ οδόν προς τις ΗΠΑ. Την περασμένη χρονιά είχαν καταγραφεί μόλις 17.590 διελεύσεις μεταναστών.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Χωρίς την Ουκρανία οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα 24ωρα
Καθ' οδόν για τη Σαουδική Αραβία δύο απεσταλμένοι του Τραμπ για να προετοιμάσουν τη συνάντηση κορυφής με τον Πούτιν - «Δεν θα αποδεχτούμε ειρηνευτική συμφωνία χωρίς εμάς» επιμένει ο Ζελένσκι
BBC: Χωρίς την Ουκρανία οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα 24ωρα