Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Όπλα, σεξ και επιρροή! Η κατάσκοπος έταξε καυτές βραδιές για τα κονέ με Αμερικανούς

Όπλα, σεξ και επιρροή! Η κατάσκοπος έταξε καυτές βραδιές για τα κονέ με Αμερικανούς

Η Maria Butina, κατάσκοπος του Κρεμλίνου, έταζε σεξ για να αποκτήσει επαφές με επιρροή στο αμερικανικό πολιτικό σύστημα.

Η 29χρονη Maria Butina συμμετείχε σε μια μακροχρόνια συνωμοσία για να προωθήσει κρυφά τα συμφέροντα της ρωσικής κυβέρνησης στην Αμερική. Η κατάσκοπος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη και δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για συνωμοσία που επιφέρουν ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η Maria Butina δεν είπε τίποτα και κρατούσε σημειώσεις. Η δικαστής Deborah Robinson αρνήθηκε την εγγύηση, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εμποδίσουν τη Maria Butina από το να αναζητήσει καταφύγιο στη ρωσική πρεσβεία.

Στο δικαστήριο προβλήθηκε μια φωτογραφία της να δειπνεί με Ρώσο αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στην Ουάσινγκτον. Παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες της με τον Sergey Kislyak, πρώην Ρώσο πρέσβη.

Η 29χρονη σπούδαζε στο American University στην Ουάσινγκτον και έγινε ακτιβίστρια, λέγοντας πως έμαθε για το κυνήγι λύκων και αρκούδων στη Σιβηρία. Σε ένα υπόμνημα 29 σελίδων που θυμίζει απόσπασμα από κατασκοπευτικό μυθιστόρημα, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι αυτό ήταν το cover story της.

Η κατάσκοπος που «εξαφάνισε» την Anna Chapman

Σε ένα σημείο επαινέθηκε από τον υπεύθυνό της στο Κρεμλίνο που κατάφερε να επισκιάσει την πρώην Ρωσίδα κατάσκοπο Anna Chapman. Η επίσης κοκκινομάλα Anna Chapman των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών απελάθηκε από τις ΗΠΑ το 2010 και από τότε έγινε διάσημη στη Ρωσία.

“Καλημέρα! Πώς αντιμετωπίζεις τη νέα σου φήμη; Σου ζητάνε αυτόγραφα οι θαυμαστές σου; Επισκίασες την Anna Chapman. Εκείνη ποζάρει με ψεύτικα όπλα ενώ εσύ με αληθινά” της είπε αξιωματούχος.

Εκτός από τις φωτογραφίες της με όπλα, έχει και με ανώτερους αξιωματούχους όπως οι cott Walker, Rick Scott και Bobby Jindal, ο γερουσιαστής Rick Santorum, και ο διευθύνων σύμβουλος του National Rifle Association chief Wayne LaPierre.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, προσπάθησε να προσφέρει σεξ για μια δουλειά. H Maria Butina αρνήθηκε την εγγύηση για τις κατηγορίες.

Ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ για τη Ρωσία μετά την ομιλία του σε event στο National Prayer Breakfast τον περασμένο χρόνο. Ρώσος αξιωματούχος την επαίνεσε ως “θαραλέα” για μια φωτογραφία της κοντά στο Καπιτώλιο την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Του απάντησε πως είχε καλούς δασκάλους!

Πηγή: Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις