Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Όποιος πήρε αυτό το ναρκωτικό χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια

Όποιος πήρε αυτό το ναρκωτικό χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια

Μετά τον θάνατο μιας έφηβης από το χάπι έκσταση “MasterCard”, οι αρχές καλούν όσους έχουν κάνει χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια.

Οι αρχές κλήθηκαν στο Μάντσεστερ γύρω στις 5 το πρωί, όταν η έφηβη εμφάνισε ανησυχητικά σημάδια μετά τη λήψη ενός χαπιού “MasterCard”. Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, πέθανε λίγο αργότερα.

Το χάπι είναι ροζ και έχει σχήμα όπως το λογότυπο της πιστωτικής κάρτας MasterCard. “Είναι τραγική κατάσταση. Ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου συγκλονίζει ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Οι σκέψεις μου είναι με τους δικούς της ανθρώπους.

Δυστυχώς ξέρουμε πως είναι πολύ απίθανο να ήταν η μοναδική που πήρε το χάπι το μοιραίο βράδυ. Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον πήρε αυτό το χάπι να αναζηγήσει ιατρική φροντίδα άμεσα. Ακόμα και αν το πήρατε πριν από μερικές ώρες, το χάπι θα είναι ακόμα στον οργανισμό σας και θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά την υγεία σας. Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρχές το συντομότερο δυνατό”, σημείωσε ο αξιωματικός Helen Bell.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε