Site icon NewsIT

Οργή στην Βρετανία για την σύζυγο Αμερικανού διπλωμάτη

07.10.2019 | 09:56
Οργή στην Βρετανία για την σύζυγο Αμερικανού διπλωμάτη

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με την συμπεριφορά συζύγου Αμερικανού διπλωμάτη η οποία παρέσυρε και σκότωσε έναν 19χρονο και στην συνέχεια εγκατέλειψε την χώρα επικαλούμενη την διπλωματική ασυλία.

Σήμερα το Sky News αποκάλυψε την ταυτότητα της συγκεκριμένης γυναίκας. Πρόκειται για την Αν Σάκολας 42 ετών. Η 42χρονη, σύζυγος αμερικανού διπλωμάτη παρέσυρε και σκότωσε τον 19χρονο Χάρι Νταν. Η αστυνομία πιστεύει ότι η 42χρονη οδηγούσε στην λάθος πλευρά του δρόμου όταν στις 27 Αυγούστου παρέσυρε και σκότωσε τον 19χρονο ο οποίος επέβαινε στη μηχανή του.

Ο σύζυγος της συγκεκριμένης γυναίκας ανήκει στο προσωπικό αμερικανικής βάσης και μετά από συμφωνία που έχει γίνει με τις ΗΠΑ έχουν όλοι διπλωματική ασυλία. Συνήθως η διπλωματική ασυλία αφορά μόνο τους διπλωμάτες και τις οικογένειές τους που ζουν στο Λονδίνο. Όμως, όπως αποκαλύπτει το Sky News έχει συναφθεί ειδική συμφωνία για την συγκεκριμένη βάση από το 1994.

Ακόμα και υπουργοί καλούν την 42χρονη να επιστρέψει στην Βρετανία και να δώσει εξηγήσεις. Ο πατέρας του Χάρι εμφανίστηκε εξοργισμένος και είπε ότι με αυτή την συμφωνία μπορούν όλοι αυτοί να κάνουν ό,τι τους καπνίσει και να μην παθαίνουν τίποτα.

Η μητέρα του Χάρι χαρακτήρισε απάνθρωπη αυτή την συμπεριφορά. Ήδη συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να δώσουν δικαστική μάχη για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους.

Η αμερικανική πρεσβεία επιβεβαίωσε ότι η 42χρονη εγκατέλειψε την Βρετανία και μάλιστα οι ίδιοι την συμβούλευσαν να φύγει.

πηγή: Sky News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version