Site icon NewsIT

Ορλάντο: Σοκαριστικό βίντεο! Βγάζουν αιμόφυρτους τους τραυματίες από το club!

12.06.2016 | 15:58
Φωτό από youtube

Φωτό από youtube

Οι εικόνες είναι δραματικές. Λίγο μετά το μακελειό, αστυνομικοί και πολίτες βγάζουν τους τραυματισμένους θαμώνες του club στο Ορλάντο, αιμόρφυρτους και μεταφέροντάς τους στα χέρια.

Η ένοπλη επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (12.06.2016) σε gay club στο Ορλάντο της Φλόριντα. Οι αμερικανικές αρχές εκφράζουν ανοιχτά τους φόβους τους πως πίσω από την επίθεση που άφησε τουλάχιστον 20 νεκρούς και 42 τραυματίες μπορεί να βρίσκονται ακραίοι ισλαμιστές.

Τις λέξεις τζιχαντιστές και ISIS κανείς δεν τολμά καν να τις προφέρει. Αλλά από τη στιγμή που οι αμερικανικές αρχές παραδέχονται πως ο δράστης ίσως να είχε σχέσεις με ακραίους ισλαμιστικούς κύκλους, το μυαλό όλων πάει προς τα εκεί…

Η αστυνομία του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 42 έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στα νοσοκομεία της περιοχής. Δεν αποκλείεται, ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί δραματικά.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο δείχνει τις προσπάθειες αστυνομικών και πολιτών να απομακρύνουν από το σημείο του μακελειού δεκάδες θαμώνες του club. Πολλοί είναι αιμόφυρτοι και προφανώς σοκαρισμένοι.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version