Κόσμος

Οσκαρ 2017: Τα τραγικό λάθος της βραδιάς!

Το τεράστιο λάθος που έγινε στην απονομή για το Οσκαρ Καλύτερης ταινίας σημάδεψε την φετεινή τελετή.

Ο θρύλος του κινηματογράφου Γουόρεν Μπίτι φάνηκε να σαστίζει όταν άνοιξε τον φάκελο και έδωσε στην Φέι Ντάναγουέι τον φάκελο. Οταν ανακοίνωσε ότι το Οσκαρ παίρνει η ταινία La la land ξεσηκώθηκε όλο το Kodak Theatre. Όμως, λίγο αργότερα και αφού οι συντελεστές της ταινίας ευχαριστούσαν τον Θεό και την οικογένειά τους, έγινε η διόρθωση. Νικήτρια ταινία ήταν το Moonlight. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του θεσμού των Οσκαρ και μάλιστα στο πιο μεγάλο βραβείο της βραδιάς!

Όλο το σκηνικό

Εκ παραδρομής γράψαμε ότι ο Bowie δεν τιμήθηκε από την Ακαδημία. Ομως δεν θυμόμασταν ότι επειδή ο Bowie πέθανε τον Ιανουάριο του 2016 είχε γίνει αναφορά στα περσινά Οσκαρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος