Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Όταν δεν τον ήξερε κανείς! Δείτε πώς ήταν ο ιδρυτής του Facebook το 2005 – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν δεν τον ήξερε κανείς! Δείτε πώς ήταν ο ιδρυτής του Facebook το 2005 – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο από το μακρινό… 2005, την περίοδο που το Facebook έκανε τα πρώτα του βήματα και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του, που θα το καθιστούσαν “βασιλιά των social media” κυκλοφορεί ξανά τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg δίνει μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις και είναι πραγματικά αγνώριστος.

Με ένα λευκό μπλουζάκι και κρατώντας ένα ποτήρι μπίρα, ο 21χρονος τότε Mark μιλά για την ιστοσελίδα “TheFacebook.com” όπως ακόμη ονομαζόταν, που το 2005 αποτελούσε απλώς έναν τρόπο επικοινωνίας αποκλειστικά για τα μέλη πανεπιστημιακών κοινοτήτων.

“Το Facebook είναι ένας διαδικτυακός κατάλογος για κολέγια. Αν θέλω να σε βρω, να πάρω πληροφορίες για σένα, απλώς πηγαίνω στο Facebook και πληκτρολογώ το όνομά σου και μου εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που με ενδιαφέρουν να μάθω για σένα” λέει στη συνέντευξη ο Zuckerberg.

“Δεν υπάρχει αναγκαιότητα για περισσότερα. Πολλοί άνθρωποι επικεντρώνονται στο να καταλάβουν τον κόσμο ή στο να κάνουν τα μεγαλύτερα πράγματα, αποκτώντας τους περισσότερους χρήστες. Μέρος του να κάνεις τη διαφορά και να δημιουργήσεις κάτι καλό είναι η προσήλωση “ λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποδεικνύοντας πώς ούτε ο ίδιος φανταζόταν την τεράστια επιτυχία που ακολούθησε…

πηγή: recode.net

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε