Τρίτη, 9 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Όταν ο Μοχάμεντ Άλι πάλεψε αρειανό! [vid]

Όταν ο Μοχάμεντ Άλι πάλεψε αρειανό! [vid]

Έχουν περάσει 51 χρόνια από την ημέρα που ο 17χρονος Michael Aisner πήρε συνέντευξη από τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Μοχάμεντ Άλι.

Καλοκαίρι του 1966 και ο 17χρονος μαθητής Michael Aisner καθόταν σε ένα γραφείο για να πάρει τη συνέντευξη που έμελλε να τον σημαδέψει στη ζωή του. Θα συναντούσε τον ήρωα των ηρώων του. Τον ασυγκράτητο Μοχάμεντ Άλι.

Ο 24χρονος τότε Μοχάμεντ Άλι ήταν σούπερ σταρ. Βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας του και της φήμης του. Ο Michael Aisner φοιτούσε ακόμα στο γυμνάσιο και μάθαινε πώς να οδηγεί.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η Dailymail και δόθηκε στη δημοσιότητα στην 75η επέτειο από τη γέννησή του, ο Μοχάμεντ Άλι αστειεύτηκε πως πήγε στον Άρη για να βγάλει νοκ άουτ έναν τεράστιο αρειανό!

Ο 17χρονος είχε πάει με τον φίλο του Pat Smith για τη συνέντευξη και ακόμα θυμάται πως ήταν ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν εκεί. “Καθόμασταν και περιμέναμε υπομονετικά και ήσυχα. Ξαφνικά βγήκε από ένα αυτοκίνητο και μπήκε στον χώρο που περιμέναμε. Είχε φτάσει με 45 λεπτά καθυστέρηση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε