Site icon NewsIT

Όταν ο Πούτιν “σκέπασε” τη Μέρκελ για να μην κρυώνει (ΦΩΤΟ)

06.09.2013 | 08:12
Όταν ο Πούτιν “σκέπασε” τη Μέρκελ για να μην κρυώνει (ΦΩΤΟ)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί τον Μπαράκ Ομπάμα να μη θέλει ούτε να τον βλέπει στα μάτια του εξαιτίας της Συρίας, αλλά με τους υπόλοιπους ηγέτες της G20 δεν έχει κανένα πρόβλημα! Το απέδειξε άλλωστε όταν έσπευσε να προστατεύσει την Άνγκελα Μέρκελ από το κρύο της Αγίας Πετρούπολης με μια κουβέρτα!

Πραγματικός τζέντλεμαν ο πρόεδρος της Ρωσίας έτρεξε να ρίξει μια κουβέρτα στους ώμους της Γερμανίδας καγκελαρίου κατά τη διάρκεια του… σόου που έγινε στους κήπους του παλατιού του Κωνσταντίνου στην Αγία Πετρούπολη, όπου φιλοξενείται η Σύνοδος Κορυφής της G20.

Η Μέρκελ ένιωσε μια ψύχρα (μάλλον όχι μεγαλύτερη από εκείνη που ένιωσε όταν ο Πούτιν έδιωξε τον Ομπάμα από δίπλα του, βάζοντας τους ηγέτες της Ινδονησίας και της Αυστραλίας να καθίσουν ανάμεσά τους) και ο Ρώσος πρόεδρος αμέσως ζήτησε μια κουβέρτα και σχεδόν… πάτησε τον Ντέιβιντ Κάμερον (που για κάποιο λόγο ήταν συνεχώς δίπλα στη Μέρκελ) για να τη ρίξει στους ώμους της.

Μετά, κάθισαν δίπλα δίπλα και άρχισαν… ψιλή κουβέντα!




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνος και με καθυστέρηση πήγε ο Ομπάμα στο δείπνο των G20 (ΦΩΤΟ)

Τους χώρισαν η Συρία η… Ινδονησία και η Αυστραλία! – Μακριά του έβαλε τον Ομπάμα ο Πούτιν – Παγωμάρα στην G20 – ΦΩΤΟ

Αλλού κοιτούσε ο ένας, αλλού ο άλλος! ΦΩΤΟ

Πάπας προς G20: Μην καταφύγετε σε στρατιωτική λύση στη Συρία

Μέρες Ψυχρού Πολέμου! “Δεν κάθομαι δίπλα σ’ αυτόν!” είπε ο Πούτιν για τον Ομπάμα! Αγωνία να μην τιναχτεί στον αέρα η Σύνοδος G20

Το top 5 των νέων ρωσικών οπλικών συστημάτων – Δείτε τα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version