Site icon NewsIT

Όταν οι Ρώσοι κάνουν τον Ομπάμα… περίγελο! (ΦΩΤΟ)

27.03.2014 | 07:40
Όταν οι Ρώσοι κάνουν τον Ομπάμα… περίγελο! (ΦΩΤΟ)

Τις δικές τους... κυρώσεις στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα ως απάντηση των μέτρων κατά της Ρωσίας «ανέβασαν» στο instagram Ρώσοι πολίτες.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή εκστρατεία που έχει ξεκινήσει κατά του Αμερικανού προέδρου. «Ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και τα μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Γερουσίας και του Κογκρέσου απαγορεύεται να μου ευχηθούν χρόνια πολλά» έγραψε σε σχόλιό του ένας χρήστης του Instagram το οποίο συνοδευόταν από τη φωτογραφία ενός συνοφρυωμένου Ομπάμα.

Άλλοι, του απαγόρευσαν να… φάει, να πιεί, να διψάσει ή αν πάει στην τουαλέτα. Ένας 6χρονος τον… πέταξε έξω από το δωμάτιό του!



Στο Twitter, οι Ρώσοι χρήστες δημιούργησαν hastag «οι κυρώσεις μου», όπου απαγορεύουν στον Αμερικανό πρόεδρο οτιδήποτε ρωσικής προέλευσης, από το κόκκινο χαβιάρι μέχρι τη ρωσική βότκα.

Σε ένα εμπορικό κέντρο της Μόσχας τοποθετήθηκε διαφημιστικό πανό στο οποίο «επιβάλλονται κυρώσεις» στον Ομπάμα και τα μέλη του Κογκρέσου, δείχνοντας έτσι την υποστήριξη στις ενέργειες του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Κριμαία.



Οι επιδοκιμασίες σχετικά με τις πολιτικές τακτικές του Πούτιν έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, από τη στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος ήρθε σε σύγκρουση με τις δυτικές χώρες.

Την Τετάρτη, οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν να συνεργαστούν προκειμένου να προετοιμάσουν πιθανές αυστηρότερες οικονομικές κυρώσεις, σε απάντηση για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία και να καταστήσουν την Ευρώπη λιγότερο εξαρτημένη από το ρωσικό φυσικό αέριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: INSTAGRAM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στο Βέλγιο λόγω Ομπάμα και ύποπτου δέματος σε λεωφορείο

Αντί θα προσέχουν τον Ομπάμα, τα… έτσουζαν! Νέο σκάνδαλο στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Σάλος! Ρατσιστικό παραλήρημα μεγάλης εφημερίδας κατά των Ομπάμα

Αγριεύει ο “πόλεμος” για την Ουκρανία – Νέες κυρώσεις από Ομπάμα και άμεση απάντηση από τη Ρωσία

O Ομπάμα ξεκίνησε με τις κυρώσεις από τους σύμβουλους του Πούτιν

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version