Κόσμος

Ουγγαρία: Ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού – 3.908 το τελευταίο 24ωρο

Η Ουγγαρία ανακοίνωσε σήμερα άλλα 3.908 κρούσματα του νέου κορονοϊού, αριθμός ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας, ενώ για πρώτη φορά οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία ξεπέρασαν τους 4.000.

Το τελευταίο 24ωρο άλλοι 51 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 1.750.

click4more: Ρωσία: 18.000 κρούσματα σε ένα 24ωρο – 5.000 στη Μόσχα

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν έχει αποφύγει να επιβάλει περιορισμούς στις εκδηλώσεις μέχρι τώρα, τα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά και τα σχολεία λειτουργούν κανονικά.

Μιλώντας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ο πρωθυπουργός είπε την Παρασκευή ότι θα πρέπει να τηρούνται οι υπάρχοντες κανόνες για τη χρήση μάσκας, χωρίς να κάνει λόγο για λήψη νέων μέτρων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος