Κόσμος

Ουκρανία: Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Ντόνετσκ – Τουλάχιστον 6 νεκροί

Τουλάχιστον 6 άμαχοι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από νέους βομβαρδισμούς στην ανατολική Ουκρανία, και συγκεκριμένα στην πόλη Λιμάν στην περιοχή του Ντόνετσκ.

Ο κυβερνήτης της περιοχής Παύλο Κιριλένκο δήλωσε ότι οι βομβαρδισμοί πραγματοποιήθηκαν περίπου στις 10 ώρα Ελλάδος και ότι επλήγη μια κατοικημένη περιοχή της μικρής αυτής πόλης της Ουκρανίας. «Ένα σπίτι και ένα κατάστημα υπέστησαν ζημιές. Η αστυνομία εργάζεται στην περιοχή», ανάφερε ο ίδιος με δήλωση του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Η πόλη Λιμάν είναι βασικός σιδηροδρομικός κόμβος στην ανατολική περιοχή του Ντόνετσκ. Ο ουκρανικός στρατός ανέφερε στην καθημερινή του στρατιωτική ενημέρωση ότι απέκρουσε προσπάθειες επίθεσης ρωσικών στρατευμάτων κοντά στην πόλη Λιμάν.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Δείτε επίσης
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η σχέση μεταξύ πολιτικής και οργανωμένου εγκλήματος: Έξι κορυφαίοι διακινητές ναρκωτικών που έχουν μετατρέψει την Τουρκία σε «ναρκοκράτος»
Οι κορυφαίοι διακινητές ναρκωτικών στην Τουρκία περιλαμβάνουν προσωπικότητες υψηλού προφίλ που έχουν βαθιά εδραιωθεί τόσο στο πολιτικό όσο και στο εγκληματικό τοπίο της χώρας
Η σχέση μεταξύ πολιτικής και οργανωμένου εγκλήματος: Έξι κορυφαίοι διακινητές ναρκωτικών που έχουν μετατρέψει την Τουρκία σε «ναρκοκράτος»