Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ουρές χιλιομέτρων στα πρατήρια καυσίμων στο Βορονέζ μετά τις μάχες

Ουρές χιλιομέτρων στα πρατήρια καυσίμων στο Βορονέζ μετά τις μάχες

Οι κάτοικοι της περιφέρειας Βορονέζ στη Ρωσία, στην οποία διεξάγονται μάχες ανάμεσα στο στρατό και δυνάμεων της Wagner έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται από την εκρηκτική κατάσταση και ήδη έχουν αρχίσει να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων με τα αυτοκίνητα τους στα πρατήρια καυσίμων της περιοχής.

Ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν οι κάτοικοι στο Βορονέζ σπεύδουν μαζικά στα πρατήρια καυσίμων γιατί φοβούνται ότι θα μείνουν από καύσιμα λόγω των μαχών ή θέλουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους με βενζίνη ή πετρέλαιο ή φυσικό αέριο για να μπορέσουν να εγκαταλείψουν μαζικά την περιοχή αν ο εμφύλιος ανάμεσα στη Wagner και τις ρωσικές δυνάμεις ενταθεί.

Ο φόβος για ελλείψεις σε καύσιμα έγινε μεγάλος μετά την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δεξαμενή καυσίμων σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου στο Βορονέζ. Η αιτία της φωτιάς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τις αρχές της περιοχής.

Οι εικόνες από τις ουρές στα πρατήρια καυσίμων μιλάνε από μόνες τους.

 

Οι κάτοικοι του Βορονέζ έχουν ήδη σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων με τα αυτοκίνητά τους και το φαινόμενο παίρνει συνέχεια όλο και πιο μεγάλες διαστάσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις