Κόσμος

Ουκρανοί χάκερς “χτύπησαν” το ΝΑΤΟ

Ομάδα κυβερνοπειρατών από την Ουκρανία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που δέχτηκαν αρκετές ιστοσελίδες του ΝΑΤΟ το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποια σοβαρή δυσλειτουργία στις δραστηριότητες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

“Δηλώνουμε ότι εξαπολύσαμε μια επίθεση εναντίον του ΝΑΤΟ” αναφέρει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό της αυτή η ομάδα που αυτοαποκαλείται CyberBerkout.

“Δεν πρόκειται να ανεχθούμε την παρουσία του ΝΑΤΟ στο έδαφος της πατρίδας μας”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Συμμαχίας Οάνα Λουνγκέσκου, αρκετές ιστοσελίδες του ΝΑΤΟ δέχτηκαν μια κατανεμημένη επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης (DdoS).

Διαβάστε

Ρωσία: Δε θα υπάρξει “Ψυχρός Πόλεμος” εξαιτίας της Ουκρανίας

Ύποπτος για ξέπλυμα χρήματος ο Γιανουκόβιτς

Ολάντ: Καμία νομική αξία το δημοψήφισμα στην Κριμαία

Τεράστια διαδήλωση στη Ρωσία με σύνθημα “Μακριά από την Ουκρανία” – ΦΩΤΟ

Δύο νεκροί σε συγκρούσεις στο Χάρκοβο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος