Κόσμος

Όζι Όσμπορν: Προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων για τα υπάρχοντα του αείμνηστου κιθαρίστα Ράντι Ρόουντς που κλάπηκαν!

Ο Όζι Όσμπορν προσφέρει αμοιβή ύψους 25.000 δολαρίων για την επιστροφή κιθάρας και άλλων αντικειμένων που ανήκαν στον εκλιπόντα κιθαρίστα του, Ράντι Ρόουντς.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Μουσική Σχολή Musonia στο βόρειο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, διευθυντής της οποίας ήταν ο Ράντι Ρόουντς και στη συνέχεια τη διεύθυνσή της ανέλαβε η μητέρα του μετά το θάνατό του, το 1982, “έγινε στόχος κλοπής”, έγραψε ο Όζι Όσμπορν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το περασμένο Σάββατο (7.12.2019).

“Είναι ένας χώρος, στον οποίο η οικογένεια Ρόουντς άνοιξε την καρδιά της για να μοιραστεί τη ζωή του Ράντι”, ανέφερε.

Όζι Όσμπορν – Black Sabbath

“Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ηλεκτρικής κιθάρας του Ράντι, είναι αναντικατάστατα για την οικογένεια Ρόουντς. Είμαι συντετριμμένος που αυτές οι πολύτιμες φυσικές αναμνήσεις του Ράντι και της Ντολόρες έχουν αφαιρεθεί από την οικογένεια, γι’ αυτό αποφάσισα να προσφέρω προσωπικά αμοιβή 25.000 δολαρίων για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη και την καταδίκη ή / και την επιστροφή όλων των κλεμμένων αντικειμένων”, σημείωσε ο θρύλος της heavy metal, πρώην τραγουδιστής των “Black Sabbath”.

Σύμφωνα με τον Άγγλο τραγουδιστή, στα αντικείμενα που κλάπηκαν περιλαμβάνονται η ηλεκτρική κιθάρα, ενισχυτής Peavey που χρησιμοποιούσε ο κιθαρίστας όταν ήταν στους Quiet Riot, μία τρομπέτα της περιόδου της Παγκόσμιας Οικονομικής Ύφεσης, αναμνηστικά και όλες οι φωτογραφίες του Ράντι Ρόουντς, των Όσμπορν και της Ντολόρες Ρόουντς.

Ο Ράντι Ρόουντς πέθανε όταν συνετρίβη το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε το 1982, σε ηλικία 25 ετών, ενώ ήταν σε περιοδεία με τον Όσμπορν στη Φλόριντα.

“Ποτέ δεν ξεπερνάς κάτι τέτοιο. Είσαι σε σοκ”, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone ο Όζι Όσμπορν.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μακρόν στηρίζει τον Ζελένσκι και τη «λέει» στον Τραμπ! «Αν κάποιος παίζει με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο αυτός λέγεται Πούτιν»
«Αν υπάρχει ένα μόνο πρόσωπο, που όλοι ακούσαμε να μας απειλεί με πυρηνικά, δεν πρέπει να τον αναζητήσουμε στην πλευρά του Κιέβου» διαμηνύει ο Πρόεδρος της Γαλλίας
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν
Ο Μασκ «διαδέχεται» τον Τραμπ στην έρευνα για «φαγοπότι» του Ζελένσκι με τα δισεκατομμύρια δολάρια που έστελνε ο Μπάιντεν
«Ήδη βρίσκουν προβλήματα», είπε ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος, αναφερόμενος στο έργο της κυβερνητικής υπηρεσίας DOGE της οποίας προΐσταται ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ