Κόσμος

Πακιστάν: 16 νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε ποτάμι – Πήγαιναν σε γαμήλιο γλέντι

Τραγωδία στο Πακιστάν. Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από πτώση λεωφορείου σε ποτάμι, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος το απόγευμα της Τρίτης (12.11.2024). Τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου πήγαιναν σε γαμήλια δεξίωση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα την Τρίτη στην περιοχή Ντιάμερ του Πακιστάν.

Σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

«Οι διασώστες εντόπισαν 16 νεκρούς και δύο τραυματίες», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, Φαϊζουλάχ Φάρακ, συμπληρώνοντας ότι αγνοείται η τύχη άλλων οκτώ επιβαινόντων.

Ο πρόεδρος του Πακιστάν, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων, απευθύνοντας έκκληση στα σωστικά συνεργεία να εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ψηφίζουν σήμερα οι Γροιλανδοί για να καθορίσουν την ανεξαρτητοποίηση από τη Δανία με τον Τραμπ να «καραδοκεί»
Τελευταία δημοσκόπηση έδειχνε ότι το 84% των κατοίκων του Γροιλανδίας επιθυμεί την ανεξαρτησία από τη Δανία - Το πρωί της Τετάρτης τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών
Γροιλανδοί ψηφίζουν στις εκλογές της 11ης Μαρτίου